ALUMINIUM en PVC RAMEN

Aluminium ramen

Galfes Ramen, Deuren & Poorten levert aluminium ramen op maat

Aluminium ramen van Galfes Ramen, Deuren & Poorten bieden u uitgebreide mogelijkheden. In prestatie, kleur en glassoorten. Wij hanteren uitsluitend A-merken van topkwaliteit in een ideale prijskwaliteit. De keuze voor ramen is belangrijk, omdat ze voor een belangrijk deel de uitstraling van uw gevel bepalen. Mocht u overwegen om aluminium ramen op maat voor uw woning of bedrijfsgebouw te bestemmen, kom dan eerst gerust eens langs in ons showroom in Lier bij Antwerpen. Hier vindt u diverse praktijkopstellingen, zodat u zich een beter beeld kunt vormen.

Voordeel aluminium ramen

Het voordeel van aluminium ramen is dat ze onderhoudsarm zijn. Ramen van hout bijvoorbeeld zijn veel meer aan weersinvloeden onderhevig en moeten na een aantal jaar overgeschilderd worden. Aluminium ramen hebben dat niet en dat scheelt zeker op de onderhoudskosten. Zoals bij hout wel het geval is, treden er in onze aluminium geen barsten of spleten op. Hier kan zich namelijk vuil ophopen, waardoor de profielen aangetast kunnen worden. Het schoonhouden van aluminium profielen volstaat om er jarenlang plezier van te hebben. Dat geldt iets meer voor schuifbare delen, zoals aluminium hefschuiframen of draai- of kiepramen. Door een aantal keer per jaar te reinigen met bijvoorbeeld lauwwarm water (bijvoorbeeld tijdens het ramen wassen) zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw aluminium ramen tot in lengte van dagen onaangetast blijft.

Glassoorten en RAL-kleuren

Duurzaamheid komt ook terug in de goede energieprestaties van onze aluminium ramen. Dat geldt ook voor de vele glassoorten waaruit u in onze webshop kunt kiezen. Van dubbel glas tot diverse soorten triple glas. Een ander voordeel van aluminium ramen is dat wij ze in vrijwel alle RAL-kleuren kunnen leveren, zodat u de profielen helemaal op de uitstraling van uw woning of bedrijfsgebouw kunt aanpassen.

Naar aluminium ramen

 

PVC Ramen

Een uitstekend alternatief 

PVC ramen van Galfes Ramen, Deuren & Poorten zijn van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit louter A-merken. Natuurlijk kunt u via onze website direct online ramen bestellen, maar mocht u vragen hebben, dan kunt u direct contact met ons opnemen of onze showroom voor ramen en deuren bezoeken in Lier bij Antwerpen. Hier vindt u diverse praktijkopstellingen, zodat u zich een voorstelling kunt maken hoe PVC ramen bij u eruit gaan zien.

PVC ramen hebben een hoge isolatiewaarde. Daarnaast vergen PVC ramen weinig onderhoud, zoals bij hout wel het geval is. Overschilderen of iets dergelijks is niet nodig. In onze webshop vindt u een veelheid aan mogelijkheden om uw eigen PVC ramen op maat samen te stellen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze PVC hefschuiframen. Ook hefschuifruimen vindt u namelijk in ons aanbod. De techniek om PVC ramen op kleur te brengen is de afgelopen jaren ver gevorderd. Niet alleen zijn allerlei kleuren mogelijk, maar ook motieven. Bijvoorbeeld PVC houtlook, die nauwelijks van echt is te onderscheiden! De kleuren van onze PVC ramen zijn bovendien kleurvast, ook na jaren onder invloed van zon en regen. Natuurlijk bieden we u ook vele keuzemogelijkheden aan voor glas: van dubbel glas tot diverse soorten triple glas met uiteenlopende energieprestaties, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen.

 Naar PVC ramen