Mallekotstraat 73, 2500 Lier, Belgium

T +32 (0)4 718 548 48
T + 32 (0)3 435 00 55
E info@galfes.be

Veel gestelde vragen

Antwoorden waar u vast wat aan heeft!

Wat zijn de transportkosten?

In de winkelwagen ziet u hoe hoog de verzendkosten zijn. Voor het verzenden van onze ramen, deuren, horren en roldeuren brengen we u 40 euro in rekening. Voor alleen kleine onderdelen, zoals handgrepen bedragen de verzendkosten 7 euro. Deze tarieven gelden alleen voor leveringen in België en Nederland.

 

Welke betalingsmethoden hanteert Galfes Ramen, Deuren & Poorten?

We hanteren Bancontact, PayPal en directe overschrijving. Uiteraard kunt u ook met uw kredietkaart betalen.

Wat zijn onze levertijden?

Vrijwel altijd gaat het om maatwerkproducten. Dat betekent dat uw product niet uit voorraad komt, maar eerst geproduceerd moet worden. De levertijden zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling en liggen tussen de vier en zes weken.

Hoe veilig is mijn aankoop via Galfes Ramen, Deuren & Poorten?

Onze website is beveiligd en we hebben alle noodzakelijke maatregelen genomen uw gegevens te beschermen. Zie ook onze privacy verklaring.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw order, waarin u een overzicht ziet van uw bestelling. U hoeft verder niets te doen! Wij nemen contact met u op op het moment dat we de bestelling bezorgen

Wat moet ik doen als mijn raam of deur afwijkende maten heeft die niet in de webwinkel voorkomen?

Neem dan contact met ons op, want ook dan kan Galfes Ramen, Deuren & Poorten u van dienst zijn. Ook kunt u een kijkje nemen in onze showroom aan de Mallekoststraat 73 in Lier, waar u aan de hand van praktijkopstellingen kunt zien hoe uw toekomstige raam er daadwerkelijk uitziet!

Contactformulier