Aluminium en PVC deuren

Aluminium deuren

hoge kwaliteit, ruime keuze, uitgebreide mogelijkheden

Aluminium deuren van Galfes Ramen, Deuren & Poorten zijn er in vele soorten en maten. Zoekt u een aluminium achterdeur of voordeur of een terrasdeur van A-kwaliteit, dan slaag u zeker bij ons. De mogelijkheden in uitstraling, prestatie, kleur en glassoorten zijn divers. De keuze voor aluminium deuren is belangrijk, omdat ze voor een belangrijk deel de uitstraling van uw gevel bepalen en ook moeten aansluiten bij uw ramen. In onze showroom in Lier bij Antwerpen vindt u diverse praktijkopstellingen met aluminium deuren, inclusief diverse soorten handgrepen. Zo krijgt u een goede indruk hoe het er straks bij u uit kan zien!

Voordeel aluminium ramen

Het voordeel van aluminium deuren is het onderhoudsarm karakter. Deuren van hout vergen veel meer onderhoud en dat is op de lange duur kostbaar. Aluminium deuren zijn eenvoudig te reinigen en hoeven – ook na jaren niet – overgeschilderd te worden. Let wel goed op de beweegbare delen, waarachter zich natuurlijk wat makkelijker vuil kan ophopen. Ook dit is eenvoudig met wat lauw water te reinigen.

Glassoorten en RAL-kleuren

U kunt uw aluminium profielen helemaal op smaak brengen in de door u gewenste RAL-kleur. Ook dat kunt u eenvoudig invullen in onze webwinkel, waar u aluminium deuren perfect op maat kunt bestellen. Dit geldt ook voor de diverse soorten glas die wij u bieden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit diverse soorten dubbel en trippel glas.

Naar aluminium deuren

 

PVC Deuren

Deuren van A-merken en topkwaliteit

Overweegt u om voor uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand nieuwe deuren te laten plaatsen, overweeg dan zeker PVC deuren. Via onze webwinkel bieden wij u alle maatwerkmogelijkheden, die u maar bedenken kunt. Mocht uw maatvoering niet tussen deze mogelijkheden zitten? Neem dan contact met ons op: wij regelen het voor u!

Voordeel van PVC profielen ten opzichte van andere materialen, zoals hout, is dat ze onderhoudsarm zijn en zeer eenvoudig te reinigen. Enkele keren per jaar reinigen met lauw water, en met extra aandacht voor de bewegende delen, volstaat namelijk al.

Galfes Ramen, Deuren & Poorten biedt u diverse soorten voordeuren, achterdeuren, tuindeuren of terrasdeuren van PVC. U kunt uw PVC deuren helemaal naar eigen wens samenstellen in onze webshop. Niet alleen wat kleur betreft, maar zeker ook met dessins. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw deuren een houtmotief mee te geven? Dat kan met PVC deuren. Het houtmotief is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ook voor de glassoorten hebben we een ruime keuze voor u. Afhankelijk van de functie van uw PVC deur of van uw eigen wensen kunt u kiezen uit diverse soorten dubbel en trippel glas.

Naar PVC deuren