Voordelen PVC ramen boven houten ramen

PVC ramen, de voordelen

PVC ramen en deuren populairder

PVC ramen onderscheiden zich ten opzichte van houten ramen
PVC ramen hebben grote voordelen

PVC of kunststof ramen en deuren winnen aan populariteit en dat is niet voor niets. U staat voor de keuze om nieuwe ramen in uw woning te laten monteren. Worden het aluminium ramen, PVC ramen of houten ramen. Dat hangt natuurlijk van een aantal factoren af, zoals prijs, isolatie en uitstraling. Heeft u serieus al nagedacht over PVC ramen? Vroeger werden kunststof ramen gezien als een minder mooie optie dan bijvoorbeeld een houten raam. Maar PVC ramen hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zeker ook wat betreft uitstraling is er veel mogelijk. Wenst u een rustieke uitstraling voor uw PVV ramen of juist een natuurlijk houtuitstraling die niet van echt is te onderscheiden? Dat kan. Kijkt u maar eens naar de kleur- en dessinmogelijkheden in onze sectie PVC ramen en in onze sectie PVC deuren.

Niet alleen in nieuwbouw, maar zeker ook bij renovatiewerken worden steeds meer pvc ramen en deuren toegepast. Kunststof ramen zijn van PVC (polivinylchloride)  gemaakt. Galfes Ramen, Deuren & Poorten biedt deze kunststof ramen in verschillende samenstellingen en met verschillende kwalitatief hoogwaardige profielen van gerenommeerde A-merken. Al deze ramen en samenstellingen kunnen we leveren in vele verschillende kleuren en dessins. Tegenwoordig zijn deze PVC ramen en deuren ook heel goed te recyclen. Hierdoor zijn de profielen duurzamer dan bijvoorbeeld houten ramen of deuren.

PVC ramen: de voordelen

De Kunststof ramen onderscheiden zich in positieve zin van houten ramen. De duurzaamheid speelt een grote rol. Houten ramen vergen veel meer onderhoud dan kunststof ramen. Daarnaast gaan PVC ramen en deuren veel langer mee dan houten ramen. En tegenwoordig zijn PVC ramen en deuren uitstekend isolerend en geluidswerend. En wilt u toch die houten uitstraling? Dan bieden kunststof ramen een uitstekend alternatief. Galfes Ramen, Deuren & Poorten levert de profielen ook desgewenst met een mooie houtnerf.

Kosten PVC ramen

Over de kosten van PVC ramen valt veel te vertellen. Zeker als u zelf online op zoek gaat is het goed om appels met appels te vergelijken. Met andere woorden: goedkoop is vaak duurkoop en een goed vergelijk is pas mogelijk als u dezelfde profielen met elkaar vergelijkt. Galfes Ramen, Deuren & Poorten hanteert de beste prijskwaliteit. Ook wat onderhoud betreft bespaart u fors op PVC ramen. Zeker ten opzichte van houten ramen.

Kom naar onze showroom

Wilt u zelf ervaren wat de uitstraling is van PVC ramen en wat wij u kunnen bieden? Kom dan tijdens werkdagen (zaterdag op afspraak) naar onze uitgebreide en prachtige showroom, waar we u alle details en mogelijkheden kunnen laten zien. Ook wat betreft soorten glas, handgrepen en kleurstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *