Aluminium ramen en deuren duurzamer dan hout

Aluminium ramen hebben voordelen boven hout

Aluminium ramen en deuren hebben veel voordelen ten opzichte van houten ramen en deuren. Aluminium ramen hebben in tegenstelling tot houten ramen nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium is veel beter bestand tegen weersinvloeden en het hoeft niet net zoals bij hout wel het geval is, na een aantal jaren te worden overgeschilderd. Maar dat is nog niet alles.

Aluminium ramen licht van gewicht

Aluminium ramen en deuren zijn ook licht van gewicht en daardoor eenvoudiger te monteren. Bovendien zijn aluminium ramen en deuren maatvast en zetten onder temperatuurwisselingen veel minder uit of krimpen minder in dan houten ramen. Een ander groot voordeel is de hoge warmte- en geluidsisolatie van aluminium ramen en deuren. Galfes Ramen, Deuren & Poorten heeft topkwaliteit aluminium profielen, die u online eenvoudig kunt bestellen.

Aluminium raam – Galfes

U meet thuis de afmetingen van uw raam- en deuropeningen, gaat vervolgens naar www.galfesramendeuren.be, voert uw afmetingen in en klaar!

 

Natuurlijk kunt u ook uw aluminium profielen op smaak brengen door een Ral-kleur naar keuze te kiezen. Al onze aluminium ramen en deuren zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren. Dat betekent dat u uw profielen helemaal op smaak kunt brengen, zowel de binnenzijde als de buitenzijde. Hierdoor kunt u de ramen en deuren afstemmen op uw geveluitstraling of op de uitstraling van uw interieur.

Glassoorten

Natuurlijk heeft u ook de keuze uit diverse glassoorten. Het glas is zeer belangrijk voor uw isolatiewaarden van uw raam of deur. Het type glas is tevens van invloed op de veiligheid van uw woning. Bij elk aluminium profiel op onze website vindt u alle soorten glas die geschikt zijn voor dat betreffende profiel. En als u niet weet wat u moet kiezen dan neemt u gewoon contact met ons op! Om u alvast wat inzicht te geven, kunt u rekening houden met de volgende waarden:

 

Ug-waarden

HR glas: Ug-waarde tussen 1,6 en 2,0 W/m²K

HR+ glas: Ug-waarde tussen 1,2 en 1,6 W/m²K

HR++ glas: Ug-waarde minder dan 1,2 W/m²K

Hoe lager de Ug-waarde hoe beter de isolatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *